Trobada de Via Mediterrània

Ahir dissabte de matí feia fred a la ciutat de València. Feia vent i era gelat. No teníem un oratge agradable i confortable, com tampoc tenim un entorn polític amb aquestes característiques.

Ahir fou el dia en el qual un grup d’amistats, ens vam reunir per a donar suport, confiança i espenta a un projecte que pretén entendre, traduir i ser portaveu d’aquesta part de la societat que no troba en els polítics actuals la seua representació.

Via Mediterrània ha vingut per a sumar, per a remoure el pensament de tota aquesta part de la ciutadania que està farta amb la política i amb els polítics actuals perquè no se’ls escolta. Aquest conjunt de persones que no troben un instrument adequat per a poder expressar les seues reivindicacions.

A Via Mediterrània, volem parlar, amb tu. Volem escoltar-te i volem entendre cadascun dels problemes que patim els valencians. Per territoris i per temàtiques. I per això ahir tinguérem una representació d’un bon grapat de comarques valencianes.

A tots els que ens acompanyàreu, volem agrair-vos la vostra participació, però sobretot, la vostra implicació. Els consells, els suggeriments, les idees i propostes que ens vau transmetre durant la trobada ens han carregat les piles i fan que les peces d’açò que estem construint continuen encaixant de manera més sòlida.

A totes les persones que no poguéreu vindre i us haguera agradat, no patiu! Que volem escoltar-vos, que ens conteu. Quedarem!

Les pròximes setmanes seran precioses, perquè seran de creixement, de coneixement i d’impuls.

Ens trobem pel camí!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *